• page_banner

Ka pono a me ka hana o Ganoderma lucidum

Ka pono a me ka hana o Ganoderma lucidum

1. Ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka hyperlipidemia: no ka poʻe maʻi me ka hyperlipidemia, hiki i ka Ganoderma lucidum ke hoʻemi nui i ke koko cholesterol, lipoprotein, a me triglyceride, a pale i ka hoʻokumu ʻana o ka atherosclerotic plaque.

2. Ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i ka hahau: Ganoderma lucidum hiki ke hoʻomaikaʻi i ka microcirculation kūloko a pale i ka platelet aggregation.He kuleana maikaʻi ʻo ia i ka pale ʻana a me ka mālama ʻana i nā ʻano ʻano maʻi ʻeha.

3. E hoʻomaikaʻi i ka hoʻoponopono immune: Hiki i ka Ganoderma lucidum ke kōkua i ke kino e hoʻoulu i ka phagocytosis o macrophages, a i ʻole e hoʻoulu pololei i ka hoʻonui ʻana o nā lymphocytes, i mea e hoʻomaikaʻi ai i ke kino autoimmune.

4. Anti tumo: Kōkua ʻo Ganoderma lucidum e hōʻemi i ka hoʻopau ʻana i ka momona o ka iwi, ka pale ʻana i ka hana immune, a me ka hōʻeha ʻana i ka ʻōpū ma muli o ka chemotherapy a i ʻole radiotherapy.Ma o ka hopena hoʻopaneʻe o kekahi mau mea pono i nā pūnaewele maʻi kanesa, ua lilo ʻo Ganoderma lucidum i lāʻau lapaʻau maikaʻi loa no ka mālama adjuvant e like me ka anti-tumor a me ka anti-cancer.

5. Ka hopena pale o ka radiotherapy a me ka chemotherapy: ʻO Ganoderma lucidum he hopena anti-inflammatory maopopo i ka aseptic inflammation, loaʻa kekahi mau hopena bacteriostatic a me bactericidal, hiki ke hōʻemi i ka emi ʻana o nā leukocytes koko peripheral, a hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi ʻana o nā leukocytes.

501084099 YR1_1062修Capsule-bulk


Ka manawa hoʻouna: Sep-13-2021